Programació botiga online Woocommerce

Aprofitem la versatilitat de WooCommerce per construir botigues en línia escalables i flexibles. Des de la gestió d’inventari fins a la configuració de passarel·les de pagament segures, ens encarreguem de tots els detalls.

Dedica’t a vendre, la teva tenda online sense més complicacions.

L’elecció de la plataforma adequada pot marcar la diferència.

Creem botigues en línia potents i personalitzades utilitzant la plataforma WooCommerce.
Necessites formació Woocommerce per treure tot el suc a la teva tenda? formació a la teva mida i resolució de dubtes.

Disseny

Plantilles diferents segons les seccions, cercador personalitzat, catàlegs de productes, blog, diferents tipus de pagaments, factures automàtiques, seguiment de paquets, filtres de productes… tot gestionable amb WordPress.

Experiència d’usuari

Ens esforcem per proporcionar una experiència d’usuari excepcional. Facilitem la navegació, simplifiquem el procés de compra i optimitzem la usabilitat per maximitzar les conversions.

Gestió de contingut senzilla

Amb WooCommerce, tindràs el control total sobre la teva botiga. Et proporcionem una interfície intuïtiva per gestionar productes, inventari, promocions i més, sense complicacions.

Responsive

La teva web serà “responsive”, o sigui que es veurà perfectament en ordinadors, tablets i mòbils smartphone.

Vols informació sobre les ajudes i subvencions del KIT DIGITAL dels fons europeus?

La tecnologia d'EnginyWorks a:

 

Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Casa Piera, La Caixa, Segura Viudas, Sefrisa, FacilMobel, Patronat de turisme de costa Daurada, Ajuntament Vandellòs-Hospitalet, Joid'art, QuantumsSalud, Promosport, Viajes tarraco, Teatro de los sentidos, C.A.E.R, Diputació de turisme de Tarragona, Patronat de música de Vila-seca, Chemir, Diario de viña, Font Barcelona, Lola Botona, Nuria Parlón, Temsa, Mobelinde, Tablets house, Campuvic, Fanatic Hockey, ParkHelp, Audiopacks, Textilnet, Marta Pujadas, El club del taller, Diversus, Opportunityfashion, iCarvision, Hotel QGAT, UDIC, Avantled, Dent-thel i més.

Contacta amb EnginyWorks

Solucions a internet per millorar el teu negoci

Contacteu amb nosaltres en català, castellà o anglés.

*EnginyWorks technologies SLU utilitzarà aquestes dades per contactar amb tu i informar-te de serveis que poden ser del teu interès. Les teves dades estaran en una base de dades protegida i no les compartirem amb ningú. En qualsevol moment, en els nostres comunicats, et pots donar de baixa de manera automàtica i ràpida. No enviem spam ni publicitat de altres empreses.