Posicionament SEO

Promociona els teus productes, Analitza els teus visitants i posiciona’t a Google.

Ser trobat fàcilment per la teva audiència objectiu és essencial

Entenem la importància del SEO (Search Engine Optimization) per impulsar la teva presència en línia i maximitzar la teva visibilitat

Creació de continguts SEO

Els continguts professionals son la vida de la web! Un redactor professional escriurà i introduirà articles de contingut web específics pels teus productes. Tot tècnicament orientat a atreure clients i millorar el posicionament natural a Google.

Anàlisi integral de paraules clau

Identifiquem les paraules clau més rellevants per a la teva indústria i la teva audiència, assegurant que el teu lloc web sigui descobert pels que busquen els teus productes o serveis.

Optimització On-Page

Optimitzem cada pàgina del teu lloc web per complir amb les millors pràctiques de SEO. Des de l’estructura del contingut fins a la meta descripció, ens assegurem que cada element contribueixi a l’èxit de la vostra estratègia.

Campanyes SEM

Campanyes personalitzades de publicitat a Google Ads per atreure nous clients, pàgines de rebuda (landing page) a mida amb recollida d’informació i accions personalitzades. Enllaçat amb Google analytics per estudis de mercat. Seguiment dels clients a tendes online per saber com interactuen els teus clients amb la tenda i augmentar les vendes.

Email marquèting

Integrarem el millor software d’enviament depenent del que sigui millor per la teva web.

Vols informació sobre les ajudes i subvencions del KIT DIGITAL dels fons europeus?

La tecnologia d'EnginyWorks a:

 

Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Casa Piera, La Caixa, Segura Viudas, Sefrisa, FacilMobel, Patronat de turisme de costa Daurada, Ajuntament Vandellòs-Hospitalet, Joid'art, QuantumsSalud, Promosport, Viajes tarraco, Teatro de los sentidos, C.A.E.R, Diputació de turisme de Tarragona, Patronat de música de Vila-seca, Chemir, Diario de viña, Font Barcelona, Lola Botona, Nuria Parlón, Temsa, Mobelinde, Tablets house, Campuvic, Fanatic Hockey, ParkHelp, Audiopacks, Textilnet, Marta Pujadas, El club del taller, Diversus, Opportunityfashion, iCarvision, Hotel QGAT, UDIC, Avantled, Dent-thel i més.

Contacta amb EnginyWorks

Solucions a internet per millorar el teu negoci

Contacteu amb nosaltres en català, castellà o anglés.

*EnginyWorks technologies SLU utilitzarà aquestes dades per contactar amb tu i informar-te de serveis que poden ser del teu interès. Les teves dades estaran en una base de dades protegida i no les compartirem amb ningú. En qualsevol moment, en els nostres comunicats, et pots donar de baixa de manera automàtica i ràpida. No enviem spam ni publicitat de altres empreses.