Multi-idioma a WordPress

Indexa la teva web o botiga online en diferents idiomes perquè et trobin amb diferents llengües.

Vols tenir la teva web en 2 o 5 idiomes avui mateix?

T’oferim dos mètodes per tenir multi-idioma a la teva web o tenda online. Un mètode automàtic i un mètode manual. Sempre amb el contingut indexable per un bon SEO (Search Engine Optimization) en tots els idiomes per impulsar la teva presència en línia i maximitzar la teva visibilitat a tot tipus de clients.

Traducció web automàtica

Utilitzarem traduccions automàtices neuronals (neural machine translations) per traduïr automàticament la teva web o botiga online, amb un nivell similar a l’humà, a tots els idiomes que necessitis de manera instantània i econòmica. T’estalviarà temps i tindràs la web indexada en tots els idiomes que necessitis a un cost que no et pots imaginar. 

És el sistema més econòmic i ràpid per tenir la web en diferents idiomes i que el nou contingut estigui disponible al moment.

Tot sembla màgic! no? Té alguna limitació, com que no es tradueixen els gràfics o tampoc podem tenir un control total de la traducció de correus electrònics en les botigues, però si el resultat és satisfactori pel teu cas, t’estalviarà temps i diners. Aquí és on junts valorarem si és una opció vàlida pel teu projecte.

 

Traducció web manual

Tindràs el control de tots els textos i imatges de la teva web per crear-ne diferents versions en els idiomes que necessitis.

És el sistema més exacte, tot i que dona més feina que la traducció automàtica. Tots els elements son traduïbles i si tens poc contingut o el teu projecte necessita ser totalment rigorós aquest és el sistema de traducció que necessites. Contacta amb nosaltres i valorarem junts quin sistema s’ajusta a les teves necessitats.

Vols informació sobre les ajudes i subvencions del KIT DIGITAL dels fons europeus?

La tecnologia d'EnginyWorks a:

 

Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Casa Piera, La Caixa, Segura Viudas, Sefrisa, FacilMobel, Patronat de turisme de costa Daurada, Ajuntament Vandellòs-Hospitalet, Joid'art, QuantumsSalud, Promosport, Viajes tarraco, Teatro de los sentidos, C.A.E.R, Diputació de turisme de Tarragona, Patronat de música de Vila-seca, Chemir, Diario de viña, Font Barcelona, Lola Botona, Nuria Parlón, Temsa, Mobelinde, Tablets house, Campuvic, Fanatic Hockey, ParkHelp, Audiopacks, Textilnet, Marta Pujadas, El club del taller, Diversus, Opportunityfashion, iCarvision, Hotel QGAT, UDIC, Avantled, Dent-thel i més.

Contacta amb EnginyWorks

Solucions a internet per millorar el teu negoci

Contacteu amb nosaltres en català, castellà o anglés.

*EnginyWorks technologies SLU utilitzarà aquestes dades per contactar amb tu i informar-te de serveis que poden ser del teu interès. Les teves dades estaran en una base de dades protegida i no les compartirem amb ningú. En qualsevol moment, en els nostres comunicats, et pots donar de baixa de manera automàtica i ràpida. No enviem spam ni publicitat de altres empreses.