Migració de dades entre dominis sense perdre informació i amb les teves dades segures

Comprenem la importància d’una transició suau i sense complicacions.
Us oferim un servei de migració web complet i professional que us permetrà evolucionar amb confiança.

Traslladem el vostre lloc web d’una plataforma a una altra preservant la integritat del vostre contingut i funcionalitats

Cada migració és seguida per proves rigoroses per assegurar que tot funcioni segons el previst. Ens assegurem que el teu lloc web estigui llest per enfrontar qualsevol desafiament al seu nou entorn.

Anàlisi detallada

Abans de començar qualsevol migració, duem a terme una anàlisi exhaustiva del teu lloc web actual. Això ens permet entendre les necessitats específiques i crear un pla de migració personalitzat.

Migració sense interrupcions

El nostre equip d’experts s’especialitza en migracions sense afectar la disponibilitat del vostre lloc web. Minimitzem el temps d’inactivitat i assegurem una transició sense problemes.

Preservació de dades

Entenem que la informació és inavaluable. Garantim la preservació i la transferència segura de totes les teves dades, assegurant que no es perdi ni un sol detall important durant el procés de migració.

Optimització per al rendiment

No ens limitem a traslladar el teu lloc, també ens assegurem que funcioni de manera més eficient al seu nou entorn. Optimitzem el rendiment per oferir una experiència superior als teus usuaris.

Vols informació sobre les ajudes i subvencions del KIT DIGITAL dels fons europeus?

La tecnologia d'EnginyWorks a:

 

Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Casa Piera, La Caixa, Segura Viudas, Sefrisa, FacilMobel, Patronat de turisme de costa Daurada, Ajuntament Vandellòs-Hospitalet, Joid'art, QuantumsSalud, Promosport, Viajes tarraco, Teatro de los sentidos, C.A.E.R, Diputació de turisme de Tarragona, Patronat de música de Vila-seca, Chemir, Diario de viña, Font Barcelona, Lola Botona, Nuria Parlón, Temsa, Mobelinde, Tablets house, Campuvic, Fanatic Hockey, ParkHelp, Audiopacks, Textilnet, Marta Pujadas, El club del taller, Diversus, Opportunityfashion, iCarvision, Hotel QGAT, UDIC, Avantled, Dent-thel i més.

Contacta amb EnginyWorks

Solucions a internet per millorar el teu negoci

Contacteu amb nosaltres en català, castellà o anglés.

*EnginyWorks technologies SLU utilitzarà aquestes dades per contactar amb tu i informar-te de serveis que poden ser del teu interès. Les teves dades estaran en una base de dades protegida i no les compartirem amb ningú. En qualsevol moment, en els nostres comunicats, et pots donar de baixa de manera automàtica i ràpida. No enviem spam ni publicitat de altres empreses.