Manteniment web WordPress

Allibera’t de l’estrès tècnic i concentra’t a fer créixer el teu negoci mentre nosaltres tenim cura de la teva presència en línia.

El teu lloc web és la porta d’entrada al teu negoci en línia

Per garantir un rendiment òptim i una experiència de lusuari impecable, és essencial mantenir el teu lloc web actualitzat i lliure de problemes tècnics.

Actualitzacions periòdiques

Mantenim el teu lloc web actualitzat amb les darreres versions de programari, plugins i temes, assegurant que sempre estigui al dia amb les tendències i les millors pràctiques.

Seguretat

Implementem mesures de seguretat avançades per protegir el teu lloc contra possibles amenaces, codi maliciós i atacs cibernètics, garantint la integritat de les teves dades i la confiança dels teus visitants.

Optimització de rendiment

Millorem la velocitat de càrrega del teu lloc web, optimitzant scripts i altres elements per garantir una experiència dusuari ràpida i eficient.

Backups i recuperació

Realitzem còpies de seguretat periòdiques per assegurar-nos que les teves dades estiguin segures. En cas d’algun contratemps, podem restaurar el teu lloc a un estat anterior ràpidament.

El nostre equip d’experts està preparat per abordar qualsevol problema tècnic que pugui sorgir, des d’errors de codi fins a problemes de compatibilitat, perquè el vostre lloc web funcioni sense problemes.

Vols informació sobre les ajudes i subvencions del KIT DIGITAL dels fons europeus?

La tecnologia d'EnginyWorks a:

 

Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Casa Piera, La Caixa, Segura Viudas, Sefrisa, FacilMobel, Patronat de turisme de costa Daurada, Ajuntament Vandellòs-Hospitalet, Joid'art, QuantumsSalud, Promosport, Viajes tarraco, Teatro de los sentidos, C.A.E.R, Diputació de turisme de Tarragona, Patronat de música de Vila-seca, Chemir, Diario de viña, Font Barcelona, Lola Botona, Nuria Parlón, Temsa, Mobelinde, Tablets house, Campuvic, Fanatic Hockey, ParkHelp, Audiopacks, Textilnet, Marta Pujadas, El club del taller, Diversus, Opportunityfashion, iCarvision, Hotel QGAT, UDIC, Avantled, Dent-thel i més.

Contacta amb EnginyWorks

Solucions a internet per millorar el teu negoci

Contacteu amb nosaltres en català, castellà o anglés.

*EnginyWorks technologies SLU utilitzarà aquestes dades per contactar amb tu i informar-te de serveis que poden ser del teu interès. Les teves dades estaran en una base de dades protegida i no les compartirem amb ningú. En qualsevol moment, en els nostres comunicats, et pots donar de baixa de manera automàtica i ràpida. No enviem spam ni publicitat de altres empreses.