PROGRAMA KIT DIGITAL COFINANÇAT PELS FONS NEXT GENERATION (EU)
DEL MECANISME DE RECUPERACIÓ I RESILIÈNCIA

EnginyWorks.com és membre del programa Kit Digital de Red.es la finalitat del qual és accelerar el procés de digitalització de l’economia de l’estat.
A continuació es detallen un llistat de solucions finançades en part pel programa Kit Digital, a la web
Acelerapyme.es indica l’ajuda màxima que pot rebre un potencial beneficiari més info aquí

Solucions de digitalització que t’oferim del programa Kit Digital

Solució Lloc Web i Presència a Internet

Categoria:  Lloc Web i presència a internet
Referència de la solució: KD-001

El principal objectiu d’aquesta solució és que puguis tenir una pàgina web per donar-le visibilitat a internet.

Inclou Domini de la teva propietat, allotjament web, disseny de la pàgina web, tecnologia web responsive, posicionament bàsic a internet, optimització pel cercador google, integració amb Mailchimp per recollida de leads, compartir social, web amb el contingut gestionable que pots modificar quan vulguis des del teu ordinador.
Podràs optar per dissenys bàsics o disseny a mida adaptat a la teva identitat corporativa.

Consulta aquí com obtenir l’ajut del bono KitDigital

PVP: 2.000€ a 4.500€ + IVA

Solució Comerç electrònic / tenda online

Categoria: Comerç electrònic
Referència de la solució: KD-002

El principal objectiu de la solució és crear la teva pàgina web de compravenda de productes i/o serveis que utilitzi mitjans digitals per al seu intercanvi. A més de donar visibilitat a la teva marca, disposaràs d’un e-commerce o botiga en línia.

Botiga online responsive, funciona en ordinadors, tauletes i mòbils. Pagaments amb targeta, PayPal i mètodes personalitzats. Ilimitats productes gestionables des del teu ordinador. Rebràs comandes i altres avisos al teu correu.
Es pot integrar amb el producte per gestió de Leads, promocions automàtiques, recuperació de carritos abandonats, email marketing i sistemes d’analitica per conèixer millor el teu públic.

Consulta aquí com obtenir l’ajut del bono KitDigital

PVP: de 2.000€ a 6.000€ + IVA

Solució Gestió de Clients i “Leads”

Categoria: Gestió de clients
Referència de la solució: KD-003

El principal objectiu daquesta solució és digitalitzar i optimitzar la gestió de les relacions comercials amb els teus clients.

T’ajudem a promocionar els teus productes gestionant millor el contacte amb els teus clients i Leads, clients potencials, per tenir més vendes. Recollim informació valuosa per la teva presa de desicions i automatitzem tasques com l’enviament de promocions i ofertes, la recuperació de carrets abandonats, venda creuada i upselling.
Crearem el Funnel de venda que encaixi amb el teu negoci.

També podem integrar aquestes funcionalitats a la tenda online per a treure’t feina a tu i millorar-ne el rendiment comercial.

Consulta aquí com obtenir l’ajut del bono KitDigital

PVP: de 2.000€ a 5.000€ + IVA

Solució Presència Avançada a Internet

Categoria: Presència Avançada a Internet
Referència de la solució: KD-005

El principal objectiu d’aquesta categoria és la prestació de funcionalitats i/o serveis que assegurin el teu posicionament a internet, augmentant el teu abast de potencials clients i incrementant el trànsit de visites a la teva plataforma.

T’ajudarem a posicionar la informació bàsica del negoci, contacte i perfil de la teva empresa als principals sites, xarxes de negoci o directoris d’empreses i professionals. Desenvoluparem estratègies útils perquè els cercadors classifiquin el contingut i ajudin als usuaris a trobar resultats rellevants per a les seves consultes.

Consulta aquí com obtenir l’ajut del bono KitDigital

PVP: 2.000€ + IVA

Marketplace

Categoria: Marketplace
Referència de la solució: KD-006

L’objectiu principal d’aquesta categoria és ajudar-vos a dirigir les vostres referències i productes per incrementar el vostre nivell de vendes.

T’ajudarem optimitzant els recursos existents, triant els canals de distribució adequats i adaptant les teves referències i productes a les necessitats externes.

Consulta aquí com obtenir l’ajut del bono KitDigital

PVP: de 2.000 € + IVA

Gestió de processos

Categoria: Gestió de processos
Referència de la solució: KD-007

L’objectiu principal d’aquesta categoria és digitalitzar i/o automatitzar processos del teu negoci.

T’ajudarem a la digitalització i/o automatització de processos i fluxos de treball.

Consulta aquí com obtenir l’ajut del bono KitDigital

PVP: 2.000€ a 6.000 €+ IVA

La tecnologia d'EnginyWorks a:

 

Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Casa Piera, La Caixa, Segura Viudas, Sefrisa, FacilMobel, Patronat de turisme de costa Daurada, Ajuntament Vandellòs-Hospitalet, Joid'art, QuantumsSalud, Promosport, Viajes tarraco, Teatro de los sentidos, C.A.E.R, Diputació de turisme de Tarragona, Patronat de música de Vila-seca, Chemir, Diario de viña, Font Barcelona, Lola Botona, Nuria Parlón, Temsa, Mobelinde, Tablets house, Campuvic, Fanatic Hockey, ParkHelp, Audiopacks, Textilnet, Marta Pujadas, El club del taller, Diversus, Opportunityfashion, iCarvision, Hotel QGAT, UDIC, Avantled, Dent-thel i més.

Contacta amb EnginyWorks

Solucions a internet per millorar el teu negoci

Contacteu amb nosaltres en català, castellà o anglés.

*EnginyWorks technologies SLU utilitzarà aquestes dades per contactar amb tu i informar-te de serveis que poden ser del teu interès. Les teves dades estaran en una base de dades protegida i no les compartirem amb ningú. En qualsevol moment, en els nostres comunicats, et pots donar de baixa de manera automàtica i ràpida. No enviem spam ni publicitat de altres empreses.