Automatitzacions per vendre més a la teva botiga online

La clau de l’èxit empresarial rau en la capacitat d’arribar a la teva audiència de manera efectiva i convertir leads en clients.

Accions comercials automatitzades que treballen per aconseguir nous clients i noves vendes mentre tu fas la teva feina.

Landing pages per inscripcions, gestió de LEADS, promocions i llançament de productes.

Crearem les automatitzacions que necessites en el teu procés de venda, fent les tasques repetitives automàticament i alliberant el teu temps. Per botigues online, formularis per inscripcions a events, etc.

Si necessites una pàgina especial per inscripcions a events o per vendre un producte, pots rebre pagaments segurs amb TPV, Paypal, Stripe, etc.

Automatització intel·ligent

Oblida’t de les tasques repetitives. Els nostres funnels s’encarreguen de segmentar, enviar correus electrònics, qualificar leads i més tot de forma automàtica.

Disseny i configuració

Dissenyarem un embut personalitzat que s’alineï amb la teva marca i els teus objectius. Configurem l’automatització i la personalització per garantir resultats òptims.

Posada en marxa i seguiment

Un cop activat, el teu embut treballa sense parar. Et proporcionem informes regulars perquè puguis seguir el rendiment i realitzar ajustaments si cal.

Vols informació sobre les ajudes i subvencions del KIT DIGITAL dels fons europeus?

La tecnologia d'EnginyWorks a:

 

Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Casa Piera, La Caixa, Segura Viudas, Sefrisa, FacilMobel, Patronat de turisme de costa Daurada, Ajuntament Vandellòs-Hospitalet, Joid'art, QuantumsSalud, Promosport, Viajes tarraco, Teatro de los sentidos, C.A.E.R, Diputació de turisme de Tarragona, Patronat de música de Vila-seca, Chemir, Diario de viña, Font Barcelona, Lola Botona, Nuria Parlón, Temsa, Mobelinde, Tablets house, Campuvic, Fanatic Hockey, ParkHelp, Audiopacks, Textilnet, Marta Pujadas, El club del taller, Diversus, Opportunityfashion, iCarvision, Hotel QGAT, UDIC, Avantled, Dent-thel i més.

Contacta amb EnginyWorks

Solucions a internet per millorar el teu negoci

Contacteu amb nosaltres en català, castellà o anglés.

*EnginyWorks technologies SLU utilitzarà aquestes dades per contactar amb tu i informar-te de serveis que poden ser del teu interès. Les teves dades estaran en una base de dades protegida i no les compartirem amb ningú. En qualsevol moment, en els nostres comunicats, et pots donar de baixa de manera automàtica i ràpida. No enviem spam ni publicitat de altres empreses.