Aplicacions mòbils

Fes que la teva aplicació mòbil destaqui al mercat amb el nostre servei de desenvolupament d’aplicacions mòbils!

Transforma la teva web en una App mòbil!

Convertim la teva web o tenda online WordPress en una APP per Google Android i Apple iOS, facilitant l’accés als teus serveis i productes a tots els usuaris de mòbils a les botigues de Google i Apple.

Podràs gestionar el contingut dels APP des del teu mateix wordpress, cosa que reduirà el cost en desenvolupament de manera radical.

Plataformes múltiples

Desenvolupem aplicacions per a iOS i Android, garantint que la teva audiència pugui accedir a la teva aplicació sense importar el dispositiu que utilitzin.

Seguretat i confidencialitat

Entenem la importància de protegir les dades. Implementem les millors pràctiques de seguretat per garantir que la teva aplicació sigui segura i que la informació dels teus usuaris estigui protegida.

Manteniment continu

El desenvolupament d’aplicacions no s’acaba amb el llançament. Oferim serveis de manteniment continu per assegurar-nos que la teva aplicació estigui sempre actualitzada i funcioni sense problemes.

Vols informació sobre les ajudes i subvencions del KIT DIGITAL dels fons europeus?

La tecnologia d'EnginyWorks a:

 

Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Casa Piera, La Caixa, Segura Viudas, Sefrisa, FacilMobel, Patronat de turisme de costa Daurada, Ajuntament Vandellòs-Hospitalet, Joid'art, QuantumsSalud, Promosport, Viajes tarraco, Teatro de los sentidos, C.A.E.R, Diputació de turisme de Tarragona, Patronat de música de Vila-seca, Chemir, Diario de viña, Font Barcelona, Lola Botona, Nuria Parlón, Temsa, Mobelinde, Tablets house, Campuvic, Fanatic Hockey, ParkHelp, Audiopacks, Textilnet, Marta Pujadas, El club del taller, Diversus, Opportunityfashion, iCarvision, Hotel QGAT, UDIC, Avantled, Dent-thel i més.

Contacta amb EnginyWorks

Solucions a internet per millorar el teu negoci

Contacteu amb nosaltres en català, castellà o anglés.

*EnginyWorks technologies SLU utilitzarà aquestes dades per contactar amb tu i informar-te de serveis que poden ser del teu interès. Les teves dades estaran en una base de dades protegida i no les compartirem amb ningú. En qualsevol moment, en els nostres comunicats, et pots donar de baixa de manera automàtica i ràpida. No enviem spam ni publicitat de altres empreses.